Reebok brengt de Court Victory Pump opnieuw uit

klassieke tennisschoen van Reebok

In de zomer van 1989 won tennisser Michael Chang het toernooi van Roland Garros. Dit was voor zijn sponsor Reebok een mooie reden om de Court Victory uit te brengen.

Deze tennisschoen zat vol met de allernieuwste technieken, zoals een zool die deels van Hexalite was gemaakt. Deze honingraatvormige demping was in die tijd revolutionair. Het was echter het Pump-systeem dat de schoen echt bijzonder maakte. Met een pompje aan de bovenkant van de lip van de schoen kon je een aantal luchtkamers rondom je voet vullen zodat de schoen mooi om je voet sloot. Het mooiste aan deze Reebok Court Victory Pump was dat het pompje leek op een tennisbal. De buitenkant was zelfs van hetzelfde materiaal gemaakt.

Tennisbalgeel

Voor de zomer van 2016 heeft Reebok een nieuwe versie van deze klassieke sneaker in petto. De halfhoge tennisschoen is uitgevoerd in wit met accenten in zwart en hetzelfde geel als de beroemde tennisbal. Er zijn ook twee andere uitvoeringen waarbij de schoen zwart is of een witte met groene accenten. De Reebok Court Victory Pump is nu te koop voor een prijs van €150.

klassieke tennisschoen van Reebok

klassieke tennisschoen van Reebok

klassieke tennisschoen van Reebok