Test je DJ-skills met Pioneer DJ en The Student Hotel

bouw een feestje

Droom jij er wel eens van om op een feestje te DJ-en? Of zou wel eens aan je skills willen werken, maar heb je thuis geen DJ-gear? Dan moet je maar snel eens een kamer in The Student Hotel in Amsterdam boeken.

Pioneer DJ en The Student Hotel hebben namelijk de handen ineen geslagen en een dienst opgezet die DJ Room Service heet. Gasten die in The Student Hotel in Amsterdam-Centrum verblijven kunnen zonder toeslag Pioneer DJ-apparatuur bestellen. Bij de receptie staat dan een rolkoffer klaar met daarin alles wat je nodig hebt.

Feestje bouwen

De koffer bevat een DDJ-200 smart dj-controller met eenvoudige mixtutorials plus twee professionele HDJ-X5BT-dj-hoofdtelefoon. Hierdoor kun je samen met je kamergenoot tot diep in de nacht een feestje bouwen zonder daarbij de buren te storen. De muziek kun je eenvoudig streamen van Beatport, Soundcloud, Deezer of Spotify. Wil je het liever wat groter aanpakken? Dan kun je de The Play Room boeken.

In deze VIP-suite staan een Pioneer DJ all-in-one XDJ-RR-dj-systeem en SDJ-50 X-speakers. Een bar, keuken en drie kingsize bedden maken het compleet. Voor de echte feestbeesten is er bij de dansvloer ook een danspaal en discobol te vinden. Hier kun je een geweldig feest geven. Zo kun je na afloop zeggen dat je op een exclusieve afterparty in Amsterdam gedraaid hebt. Wie wil dat nou niet? Boek snel een kamer.

bouw een feestje

bouw een feestje

bouw een feestje