43einhalb en Hornbach bouwen een sneakerzwembad

Bouwmarkt Hornbach wilde graag laten zien dat je met de spullen uit hun filialen de meest fantastische dingen kunt bouwen. Daarom sloegen ze de handen ineen met de Duitse sneakerwinkel 43einhalb om een gigantisch paar sneakers te bouwen met daarin een jacuzzi.

Om de klus te klaren is de hulp ingeroepen van een studio uit Berlijn. In de video hierboven zie je hoe ze het ontwerp maken, vervolgens spullen gaan inslaan bij Hornbach en daarna aan de slag gaan. De reuzesneakers zijn gebaseerd op de adidas ZX 1000. Het eindresultaat is maar liefst 5,7 meter lang, ruim 2 meter hoog en weegt 850 kilo. Wie op de schoenen klimt, kan vervolgens heerlijk relaxen in de ingebouwde jacuzzi.

Feestje

Natuurlijk was er ook een feestje waarbij vrienden van de winkels kennis mochten maken met het unieke sneakerzwembad. Wie zwemkleding bij zich had kon ook even plaatsnemen in het warme water. 43einhalb hoopt met dit project reclame te kunnen maken voor de mooie sneakers van adidas, terwijl Hornbach laat zien dat met een beetje fantasie en de juiste spullen alles mogelijk is.

sneakerpool