De bekende camera van Polaroid is vernieuwd

polaroid camera

De camera’s van Polaroid zijn bekend vanwege het feit dat je er direct foto’s mee kunt afdrukken. Ideaal voor bijvoorbeeld op feestjes. De klassieke Polaroid-camera heeft met de Pop een mooie opvolger gekregen.

Het grote verschil is dat de Polaroid Pop voor 100% een digitale camera is. Wat hetzelfde is gebleven, is dat ook deze camera van Polaroid direct foto’s kan afdrukken. Tenminste als je dat wilt.  Je kunt er namelijk ook voor kiezen om alleen een digitale foto te maken. Of om een serie foto’s te maken en alleen de mooiste te printen. Dankzij het beeldscherm zie je hoe de foto is geworden voordat je deze print. Het is ook mogelijk om video’s in 1080p te maken.

Foto’s delen

De Polaroid Pop heeft een 20 megapixel-camera met CMOS-sensor en een dubbele LED-flitser. Centraal staat het LCD-touchscreen met een diameter van 10 centimeter waarmee je de camera kunt bedienen. Voor het geheugen gebruikt de Pop een SD-kaart van maximaal 128GB, maar je kunt de foto’s ook delen via Bluetooth of Wi-Fi.

De vernieuwde camera van Polaroid had deze week de primeur op technologiebeurs CES 2017. De verwachting is dat de Polaroid Pop aan het einde van 2017 op de markt komt.

polaroid camera