Ga op pad met de Canon PowerShot ZOOM

Canon PowerShot ZOOM

Foto’s maken met je smartphone gaat vaak prima, totdat je iets wil vastleggen dat ver weg is. Tegelijkertijd wil je niet altijd op stap met een grote camera en enorme lenzen. De Canon PowerShot ZOOM vult perfect dat gat.

Met deze opvallend vormgegeven en zeer compacte camera maak je simpel foto’s van ver afgelegen onderwerpen. Denk aan een bijzondere vogel in het bos of (als het weer kan) een doelpunt of je favoriete artiest bij een groot concert of festival. Met een 100mm, 400mm en een digitaal verlengde 800mm zoom haal je alles dichtbij en maak je er eenvoudig een foto van.

Haarscherp

De camera heeft wel wat weg van een verrekijker met één lens en is natuurlijk ook zo te gebruiken. Wat de PowerShot ZOOM extra heeft bovenop zo’n verrekijker is dat je alles kunt fotograferen of filmen. Dankzij 12 Megapixels en beeldstabilisatie is het beeld altijd haarscherp. Via Bluetooth kun je de camera simpel koppelen aan je telefoon, waardoor je foto’s een geotag kunt geven en de mogelijkheid hebt om je gemaakte foto’s eenvoudig te delen.

Met de Canon Camera Connect-app is het zelfs mogelijk om anderen met je mee te laten kijken. De Canon PowerShot ZOOM is vanaf eind november beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van €339,99. Ga voor meer informatie over de Canon PowerShot ZOOM naar www.canon.nl.

Canon PowerShot ZOOM

Canon PowerShot ZOOM