Opnieuw samenwerking tussen Cybex en Jeremy Scott

Cybex - Jeremy Scott - Petticoat

Cybex en modeontwerper Jeremy Scott zijn opnieuw een samenwerking aangegaan. Deze week werd de collectie PETTICOAT gelanceerd. Deze bestaat uit vrolijk ogende kinderwagens, autostoeltjes en accessoires die in het teken staan van de strik.

Volgens Jeremy Scott, topontwerper en creatief directeur van modehuis Moschino, is alles beter met een strik eromheen en dat is duidelijk terug te zien in deze gezamenlijke collectie met Cybex. PETTICOAT bestaat uit meerdere kinderproducten die door Scott zijn voorzien van een opvallende strik. Deze bijzondere blikvanger gaat ongetwijfeld een hoop aandacht trekken en menig voorbijganger zal vast een glimlach niet kunnen onderdrukken.

‘Everything is better with a bow on it!’

Het is alweer de vierde keer dat de Amerikaanse ontwerper zijn unieke visie naar de wereld van kinderproducten brengt. Alle items van PETTICOAT zijn uitgevoerd in dieprood en voorzien van spierwitte polkadots in verschillende groottes. De polkadots lijken te dansen op de levendig rode stof en bij elke blik ontdek je weer een nieuw patroon in de stippen. Al met al is PETTICOAT een speelse en kleurrijke collectie geworden. Precies de zaken waar Scott om bekend staat. Blijheid en geluk staan centraal bij zijn ontwerpen.

Strikken & polkadots

PETTICOAT bestaat uit de PRIAM Seat Pack (kinderzitje) en de PRIAM LUX Carry Cot (reiswieg) en de MIOS Seat Pack en de MIOS LUX Carry Cot. De baby-autostoeltjes CLOUD Q & Z-I SIZE zorgen ervoor dat je kind veilig en in stijl kan reizen. En de collectie wordt gecompleteerd door een bijpassende luiertas en voetenzak.

PETTICOAT door Cybex X Jeremy Scott is beschikbaar via cybex-online.com/petticoat en bij geselecteerde retailers.

Cybex - Jeremy Scott - Petticoat

Cybex - Jeremy Scott - Petticoat

Cybex - Jeremy Scott - Petticoat