adidas presenteert de Jeremy Scott JS Wings 3.0

Jeremy Scott JS Wings 3.0

Fantastisch of vreselijk. Er is geen middenweg bij ontwerper Jeremy Scott. Zijn werk is vaak extreem en over the top, maar ook zitten er regelmatig geniale dingen tussen.

Scott ontwerpt nu al een paar jaar voor adidas. Zijn JS Wings waren daarbij het grootste succes. Deze basketbalschoen met vleugels aan de zijkant vind ik een van de geweldigste sneakers van de laatste jaren, maar ik zou ze zelf nooit dragen. Voor mijn dochter had ik een paar originele in wit met goud kunnen bemachtigen en die stonden haar geweldig.

Batman

Inmiddels is zijn de JS Wings aan de derde ronde toe en daarbij het Jeremy Scott weer flink uitgepakt. Velen zullen de schoen overdreven of ronduit lelijk vinden, maar anderen (waaronder ik) vinden de schoen geweldig. Ze doen me denken aan het design uit de laatste Batman-films, maar of ik de schoen zal kopen en dragen is nog maar de vraag.

Ik kan nog nadenken tot 31 oktober dan zal deze schoen te koop zijn via de verkooppunten van adidas Originals.

Jeremy Scott JS Wings 3.0