Verbind de punten in een flipbook

stippen en lijnen

Stippen en lijnen komen op geweldige wijze samen in een leuk en uniek boekje. Dots & Lines combineert twee zaken die we allemaal als kind leuk vonden om te doen.

Het gaat om het verbinden van nummers met lijnen om zo een tekening te maken én het snel door bladzijden ‘flippen’ zodat er een animatie ontstaat. In Dots & Lines kun je dus allebei doen. Tenminste: je zult wel eerst de tekeningen moeten maken, voordat de animatie tot zijn recht komt. In de verpakking zitten twee flipboekjes: eentje met stippen en eentje met lijnen.

Vervolg

De maker van de boekjes heet Flipboku en is gespecialiseerd in het maken van flipboekjes, bijvoorbeeld over de Apollo 11, maar ze hebben ook blanco boekjes of boekjes die je zelf in moet kleuren. De combinatie met ‘verbind de lijnen’ is een logische vervolgstap, maar wel eentje die geniaal bedacht is.

Om geld in te zamelen voor Dots & Lines is er een crowdfundingcampagne gestart. Die heeft inmiddels al het gewenste bedrag opgebracht, maar het is op de pagina op Indiegogo nog steeds mogelijk om je eigen exemplaar van het boekje te reserveren. Je hebt deze dan deze zomer in huis.

stippen en lijnen

stippen en lijnen

stippen en lijnen