De Maaltuin laat je proeven van Trompenburg

Maaltuin x Trompenburg

De Maaltuin is een rondreizend restaurant dat bijzondere locaties aandoet. Van 11 augustus tot en met 11 september is De Maaltuin als pop-up restaurant te vinden in de botanische tuinen van Trompenburg in Rotterdam.

Wie in die periode een bezoek brengt kan zich opmaken voor een culinair avontuur waarin de collectie van Trompenburg een grote rol speelt. Zo kom je alles te weten over de topstukken van de tuin en waarom deze zo bijzonder zijn. Bezoekers worden meegenomen in de bijzondere verhalen en belevenissen van hét groene museum van Rotterdam, terwijl zij zich tussen de duizenden prachtige bomen, planten en bloemen bevinden.

Verrassing

Voor de start van het diner heb je alle tijd om door de prachtige tuinen van Trompenburg te wandelen. Daarna schuif je aan voor een heerlijk 5-gangen diner met bijpassend drankarrangement, geïnspireerd op de museumcollectie van Trompenburg. Aan het einde van de avond is er nog een verrassing, waarbij muziek, de kunst van Elsbeth van Noppen en de nachtbloeiers van tuinen een hoofdrol spelen. Tickets voor deze unieke avond zijn online te koop.

Naast Trompenburg doet De Maaltuin de komende tijd nog meer plekken aan. Zo zijn ze van 4 augustus tot en met 4 september in het Muiderslot en vanaf 15 september in het Maritiem Museum in Rotterdam. Vanaf 8 december keren ze terug naar Trompenburg voor een mooie wintereditie met daarin aandacht voor de familie (Van Hoey) Smith, de oprichters van de tuinen. Hierbij zal lichtkunst en de nachtfotografie van Nocturnal Gardens een mooie rol spelen.

Maaltuin x Trompenburg

Maaltuin x Trompenburg

Maaltuin x Trompenburg

Maaltuin x Trompenburg

Maaltuin x Trompenburg

Maaltuin x Trompenburg