Doe Sneak Peek Tour in Carré

Een voorproefje op het culturele seizoen

opening

Eind augustus is traditiegetrouw het begin van het nieuwe culturele seizoen. Wil je weten wat seizoen 2023/2024 allemaal te bieden heeft, maar weet je niet waar je moet zoeken in het aanbod? Dan is de Sneak Peek Tour een aanrader.

Op zaterdag 26 augustus en zondag 27 augustus krijg je in het prachtige Koninklijk Theater Carré een mooie dwarsdoorsnede aangeboden van wat er te zien en te horen is. In net iets meer dan anderhalf uur krijg je een zeer divers programma voorgeschoteld waardoor je ongetwijfeld geïnspireerd weer het theater verlaat.

Vanaf €4,80

De kaarten voor de Sneak Peek Tour in Carré zijn al vanaf €4,80 verkrijgbaar, dus voor de prijs hoef je het niet te laten. Er zijn op beide dagen flink wat kaarten voor verschillende tijdsloten te koop, maar wees wel snel want de verkoop gaat best snel. Trommel dus vlug alle cultuurliefhebbers uit je vriendenkring en je familie op en regel die kaarten. Ook het meenemen van iemand die nooit naar het theater gaat is een aanrader. Voor deze zeer schappelijke prijs is dat wel een experiment waard.

Tijdens de Sneak Peek Tour krijg je optredens te zien van onder andere harpist Remy van Kesteren (wij zijn fan!), Afro-Surinaamse close harmony van Black Harmony, cabaretier Kiki Schippers, spoken word van Wilde Woorden, breakdance van de Illusionary Rockaz Crew, muziekensemble Fuse en kleinkunst van Klapstoelkabaret. Een lekker divers aanbod dus.