Ontdek toekomstige grenzen met de jassen van Spacelife

jas voor ruimtevaarders

Het Nederlandse merk Spacelife is ontstaan uit liefde voor ontdekking en technologie, ooit aangewakkerd door de eerste maanlanding. Deze liefde is terug te zien in hun producten. Met hun bijzondere hightech jassen, geïnspireerd op ouderwetse astronautenpakken, ben je klaar voor de grenzen van de toekomst.

Terraline Jacket

Vorig jaar werd met succes de eerste jas gelanceerd: de Marsline Jacket.  In navolging van dat succes werd het tijd een nieuw broertje te introduceren: de Terraline Jacket.  Deze jas is geïnspireerd op het eerste model, maar heeft een iets toegankelijker prijskaartje. Bij Spacelife is men namelijk van mening dat iedereen deel zou moeten kunnen uitmaken van een ‘buitenaards’ avontuur.

De Terra-jas is ook gebaseerd op het klassieke ruimtepak en biedt optimale bescherming tegen alle weersomstandigheden. Ondanks de lagere prijs, zijn er geen concessies gedaan op het gebied van functionaliteit en design. Alleen de beste materialen zijn gebruikt. De buitenkant van de jas is gemaakt van een speciale vezel die zowel waterafstotend als lichtreflecterend is. Het jack is ook meteen geschikt voor de hoge bergen, want door een ingebouwd schort kruipt er geen sneeuw onder je jas en als je per ongeluk in een lawine terechtkomt zal de jas een signaal uitzenden via de ingebouwde ‘Recco Avalanche Reflector’.  Verder zijn er groene details aangebracht op de jas. Deze verwijzen naar de planten en bossen, die onze planeet zo’n gastvrije uitstraling geven.

Marsline Jacket

Er komt ook meteen een gelimiteerde heruitgave van de originele Marsline Jacket op de markt. Dit jack heeft alle kenmerken van de Terraline, alleen zijn de aangebrachte details op de jas rood en is de capuchon voorzien van ingebouwde luidsprekers. Deze kun je via Bluetooth bedienen , of via de geïntegreerde afstandsbediening op de mouw. Verder is de jas voorzien van een verguld plaatje met een serienummer. En bij de jas ontvang je een setje gadgets die in het dagelijks (over)leven goed van pas komen.

Beide jassen zijn exclusief verkrijgbaar via www.spacelife.nl

Terraline jacket € 995, –

Marsline jacket € 1499, –

jas voor ruimtevaarders

jas voor ruimtevaarders

jas voor ruimtevaarders

jas voor ruimtevaarders

jas voor ruimtevaarders

jas voor ruimtevaarders

jas voor ruimtevaarders