Welter Shelter maakt mooie jassen voor slecht weer

Welter Shelter

Welter Shelter is een Amsterdams merk dat mooie jassen maakt die ook nog eens bestand zijn tegen slecht weer. Zo bieden deze jassen het beste van twee werelden: comfort en schoonheid.

Het idee voor het merk ontstond tijdens een stevige novemberstorm die een dure wollen jas verpestte. Na een regenbui was de jas koud en doorweekt. Dat zal je met een jas van Welter Shelter niet gebeuren. Deze jassen zijn voorzien van een technische coating aan de buitenkant die bestaat uit een drie-laags membraan. Deze zorgt dat de jas waterdicht, ademend en windbestendig is.

Verschillende modellen

De collectie van Welter Shelter bestaat uit verschillende modellen voor mannen en vrouwen zoals een parka, een trenchcoat en een jacket. Elke jas is voorzien van een uitneembare binnenjas zodat je een heel groot deel van het jaar gebruik kunt maken van de jas. Je kunt de jassen bekijken op de foto’s op deze pagina die zijn gemaakt door Sophie van der Perre van 100% halal of je kunt ze in het echt bekijken (en passen) bij onder andere Blacksheeproad en Velour. De prijzen voor de jassen liggen tussen de €350 en €499. Alles van Welter Shelter is ontworpen in Amsterdam en gemaakt in Europa.

Welter Shelter

Welter Shelter

Welter Shelter

Welter Shelter

Welter Shelter

Welter Shelter

Welter Shelter


Fotografie: Sophie van der Perre (100% Halal)
Haar & Make-up: Chris Völkers
Styling: Peter Landa
Modellen: Kimberley (Premier Model Management), Nicholas (I Am Elk)