Genieten van eten & drinken met Kambukka

Kambukka

De laatste zomerse dagen zijn voorbij en de herfst is nu echt aangebroken. Tijd om weer extra goed voor onszelf te zorgen. De drinkbekers en vershoudbakjes van Kambukka maken deze missie een stuk eenvoudiger, én vrolijker door alle mooie kleuren en prints!

Onze gezondheid staat voorop en extra aandacht voor hygiëne is in deze tijden erg belangrijk. Zeker met de herfst voor de deur en daarmee onze verminderde weerstand. Het Belgische merk Kambukka ontwerpt duurzame koffie- en theebekers, waterflessen en food jars, voor zowel volwassenen als kinderen. De producten hebben een eigentijds design en zijn gemaakt met extra aandacht voor hygiëne.

Hygiënisch bewaren

Voor iedereen die buitenshuis werkt of naar school gaat, heeft Kabukka producten die zijn voorzien van slimme trucjes. Bepaalde technieken zorgen er namelijk voor dat je je eten en drinken langer kunt bewaren. Hierdoor kun je bijvoorbeeld net iets langer wegblijven uit de gemeenschappelijke keuken van kantoor. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat 90% van het servies dat wordt gebruikt in kantoren buitensporig veel bacteriën bevat. Dan klinkt het hebben van je eigen koffiebeker, waterfles of food jar als een perfect idee.

Matchende items

Kambukka lanceerde eerder dat jaar de Bora food jar. In dit bewaarbakje blijft je eten tot maar liefst 9 uur koud of warm. En het leuke is dat je bij iedere food jar een handige bijpassende beker of fles kunt uitzoeken. Kambukka betekent ‘genieten, profiteren, amuseren’ in het Swahili en dat is precies wat het merk wil bereiken: dranken en maaltijden vers houden, zonder dat gebruikers zich zorgen moeten maken over morsen, lekken of schoonmaken. Daarnaast gaan de producten van Kambukka een leven lang mee en kunnen ze eindeloos hergebruikt worden.

Kambukka

Kambukka

Kambukka

Kambukka

Kambukka

Kambukka

Kambukka