Fleur je thuiskantoor op met duurzame planten van Sprinklr

Sprinklr planten

Nu we met z’n allen al zo lang verplicht vanuit huis moeten werken (en dat in de toekomst wellicht gedeeltelijk moeten blijven doen), is investeren in een fijne thuiswerkplek belangrijk geworden. Hier horen natuurlijk ook planten bij!

De duurzame plantenwebshop Sprinklr biedt in het kader hiervan het plantenpakket Thuiskantoor aan. Dit pakket bestaat uit vijf kamerplanten die makkelijk de onderhouden zijn en waarmee je je werkplek op een makkelijke manier gezellig maakt en vergroend. De actie werd voor het eerst bedacht tijdens de lockdown in april 2020.

Het plantenpakket blijkt iets waar thuiswerkers op zitten te wachten, want sinds de lancering is dit het meest verkochte kamerplantenpakket van Sprinklr. En het blijft in populariteit toenemen, want sinds afgelopen jaarwisseling zijn de verkoopcijfers van het plantenpakket Thuiskantoor verdrievoudigd.

Investering in je gezondheid

Niet alleen werknemers schaffen voor zichzelf een plantenpakket aan, het blijkt dat werkgevers het ook een goed idee vinden om het pakket cadeau te doen aan de mensen thuis. Suzanne van Straaten, oprichter van Sprinklr zegt hierover: “Steeds meer werkgevers kloppen bij ons aan om hun werknemers te verrassen met een plantenpakket. Het is een leuk cadeau en tegelijkertijd een investering in de gezondheid van je werknemers.”

Uit onderzoek blijkt namelijk dat je productiviteit en creativiteit aanzienlijk toenemen wanneer je werkt in de plantrijke omgeving. Het verlaagt je stresslevel en het zorgt ervoor dat je je langer kan concentreren. En in het kader van corona: planten helpen je eerder te herstellen bij ziekte.

Over Sprinklr

Sprinklr is een duurzame webshop voor planten en opereert vanuit een pakhuis in Amsterdam-Noord. Ze bezorgen duurzaam gekweekte kamerplanten en biologische tuinplanten en bollen. Om mensen zo goed mogelijk op weg te helpen met hun bestelling deelt Sprinklr wekelijks blogs, nieuwsbrieven en tips over de verzorging en het kweekproces van planten. Daarnaast motiveren ze mensen om groene keuzes te maken, want helaas is biologische kweek nog niet de norm in Nederland.

Sprinklr planten