Makkelijk en gezond met WMF Mix on the go

WMF Mix on the go

Gezond de zomer in? Maak het jezelf gemakkelijk met de Mix on the go van WMF! Deze kleine oplaadbare blender neem je overal mee naartoe.

Er zijn van die producten waarvan je op voorhand niet goed weet wat je ermee moet. Is een draagbare blender nu echt een toevoeging aan alle apparatuur die je al in de keuken hebt staan? Na een paar keer de Mix on the go te hebben geprobeerd, is ons antwoord op voorgaande vraag ‘Ja!’. Wat een handig apparaatje heeft WMF bedacht!

Hoe het werkt

De Mix on the go bestaat uit een plastic beker (BPA-vrij!) en een grote, iets zware deksel waarin de messen, motor en batterijen zijn verwekt. Het concept is simpel, maar doeltreffend. Je vult de beker met allerlei stukjes groente en fruit. Vervolgens leng je het geheel aan met water, (plantaardige) melk of sap. Ook kun je zaden of poeders toevoegen, zoals hennep, maca, chia of spirulina. Belangrijk is om de stevigste groente en fruit onderin de beker te doen.

Als de beker is gevuld, dan draai je de deksel er stevig op. Je drukt 2 x kort op het startknopje en draait de beker om. Het apparaat zal nu 40 seconden mixen en daarna automatisch stoppen. Klaar is je smoothie! Letterlijk in een handomdraai. Het verbaast ons trouwens hoe goed de snijbladen op batterijen werken. Ze gaan overal makkelijk doorheen. Overigens mag je geen ijsblokjes of noten gebruiken, want daarvan gaan de messen kapot.

Onderhoud

Het schoonmaken van de Mix on the go gaat ook eenvoudig. De beker was je af met een mild reinigingsmiddel en de deksel kan worden afgenomen met een doek. Om de messen echt schoon te krijgen, doen wij wat water in de beker en vervolgens zetten we ‘m even aan alsof we een smoothie gaan maken. En het opladen van de batterijen doe je met het meegeleverde kabeltje. Al met al is het een apparaat dat je veel sneller erbij pakt dan een gewone blender. Het gebruiksgemak is veel groter.

Een gezonder leven

De Mix on the go past ook goed bij de trend om beter voor jezelf te zorgen. Door de coronapandemie zijn we erachter gekomen dat je gezondheid echt je belangrijkste bezit is. WMF speelt in op deze positieve ontwikkeling door met allerlei nieuwe keukenproducten te komen, waaronder dus deze handige blender op batterijen. De Mix on the go ziet er aantrekkelijk uit en zorgt ervoor dat je in no time een gezond drankje, vol vezels en vitamines, voor je neus hebt staan.

Smoothies on the go!

Handig aan de Mix on the go is dat je ‘m overal makkelijk naartoe kunt nemen. Of je nu naar je werk gaat, op het strand relaxt of gaat picknicken in het park. Hij weegt slechts 500 gram, past eenvoudig in je tas en met een druk op de knop verander je in minder dan een minuut je fruit en groente in een heerlijke smoothie. Bovendien betekent zo’n draagbare blender dat je ‘s ochtends toch weer een kwartiertje extra door kunt slapen. En we weten allemaal dat voldoende nachtrust positief bijdraagt aan je algehele gezondheid.

De KITCHENminis® Mix on the go van WMF is zowel online als in de winkel verkrijgbaar voor 59,95 euro.

WMF Mix on the go