De nieuwe parfum van Bulgari Man is een ode aan de berglucht

Bulgari Man Glacial EssenceHeel hoog in de bergen, daar waar je gletsjers en eeuwige sneeuw tegenkomt, is de lucht heerlijk fris. Deze sensatie heeft Bvlgari Man proberen te vangen in hun nieuwste parfum: Glacial Essence.

Met deze nieuwe parfum breidt Bvlgari Man de serie met op de natuur gebaseerde parfums verder uit. Deze begon met de heerlijke ruikende Wood Essence, die gebaseerd was op de fijne lucht in een ongerept bos. Nu is dus de stap van bos naar bergtop gemaakt met Glacial Essence. Een geur die goed past bij avontuurlijke mannen die voor grootse ervaringen gaan. Het beklimmen van een hoge berg kan een van die ervaringen zijn.

De parfum is mooi opgebouwd uit meerdere lagen. De topnoten bestaan uit jeneverbes, gember en geranium. Dit zorgt voor een krachtige, houtachtige geur. Daarna openbaren zich de hartnoten die bestaan uit Australisch sandelhout, iris en artemisia. Deze brengen een aromatische en kruidige boost. Na de drydown komen de basisnoten van witte muskus tevoorschijn.

IJzige frisheid

Volgens Alberto Morillas, de meester-parfumeur die de Glacial Essence heeft samengesteld, is de geur een ode aan de berglucht: “Ik wilde het gevoel van ijzige frisheid vertalen. Dit parfum met hoog contrast is een ijzige, bevrijdende adem voor elke man die het draagt”. Overigens is niet alleen de parfum een ode aan de berglucht, maar ook de ijzig blauwe fles die azuurblauwe reflecties maakt.

Uit liefde voor de natuur is bij het maken van de fles en de verpakking rekening gehouden met het milieu. Zo gebruikt de glasfabrikant 100% hernieuwbaar geproduceerde elektriciteit bij het produceren van de flacon en wordt de verpakking geproduceerd met papier van gecertificeerd verantwoorde bronnen.

Bvlgari Man Glacial Essence is nu verkrijgbaar als Eau de Parfum in flacons van 60 of 110ml en als After Shave Balm.

Bulgari Man Glacial Essence

Bulgari Man Glacial Essence