Replica van Maison Margiela breidt uit met geurkaarsen

geurkaars van Maison Margiela

Jarenlang wisselde ik met regelmaat van parfum, maar nu gebruik ik al lange tijd niets anders dan Jazz Club van Maison Margiela. Deze mooie geur is sinds kort ook als kaars verkrijgbaar.

Geurkaarsen zijn er net als parfums in heel veel soorten te koop. Goedkope versies ruiken niet echt lekker en hebben al snel tonen die heel synthetisch overkomen, maar een geurkaars van goede kwaliteit kan je huis echt lekker laten ruiken. Dat is vooral handig als je net als ik een familie van kettingrokers als buren hebt.

Cocktails en sigaren

De geuren uit de Replica-lijn van Maison Margiela (op de verpakking staat vreemd genoeg nog de oude naam Maison Martin Margiela) zijn gebaseerd op herinneringen. Zo verwijst Jazz Club naar een avondje in een klassieke jazzclub in Brooklyn met tonen van cocktails, sigaren en leren fauteuils. Deze geur is samengesteld uit musk, vanille, tonkaboon, vetiver, tabaksbladolie, rum en salie. Echt een bijzondere geur die ik met plezier draag.

De andere twee geuren die verkrijgbaar zijn als geurkaars zijn Beach Walk (bergamot, kokosmelk, citroen, roze peper, musk en cederhout) en Lazy Sunday Morning (lelie, patchouli uit India, iris, witte musk, peer, rozenolie, oranjebloesem).

geurkaars van Maison Margiela

geurkaars van Maison Margiela

geurkaars van Maison Margiela

geurkaars van Maison Margiela