Drie nieuwe parfums van Maison Margiela

nieuwe geur van Maison Margiela

Modehuis Maison Margiela heeft een zeer interessante lijn parfums onder de naam Replica. Elke geur roept herinneringen op aan bijzondere gebeurtenissen. Dit seizoen is de Replica-lijn uitgebreid met 3 nieuwe geuren: Sailing Day, Music Festival en Wicked Love.

Sailing Day is geïnspireerd op een dag zeilen op zee bij het Griekse eiland Paros. Deze unisex geur heeft frisse tonen die doen denken aan de fris zeewater. Music Festival neemt je mee naar Woodstock 1969 met tonen van patchouli en (jawel!) verse hennep. Ook deze geur is unisex.

Guns & Roses

De laatste van de 3 is Wicked Love en bestaat qua geur uit de opvallende combinatie van het metaal van een pistool gecombineerd met rozen. Een ideale geur dus voor Axl Rose en Slash. De makers geven aan dat de term gender bij deze geur niet van toepassing is. Verwacht dus iets bijzonders.

De omschrijvingen van deze geuren zijn misschien wat vager en vreemder dan die van reguliere parfums, maar ze zijn zeker de moeite waard. Als je op zoekt bent naar een parfum dat echt anders is dan gebruikelijk, dan moet je zeker eens één van deze geuren van Maison Margiela proberen. Je kunt deze parfums vinden bij onder andere De Bijenkorf.

nieuwe geur van Maison Margiela

nieuwe geur van Maison Margiela