Kijk binnen in het luxe Park Hyatt Bangkok

zeer luxe hotel in Bangkok

In Bangkok zijn heel veel hotels. Het meest luxe hotel van allemaal is waarschijnlijk het splinternieuwe Park Hyatt Bangkok. In dit vijfsterrenhotel is alles van de allerhoogste kwaliteit.

Alles is uit de kast getrokken om dit het beste hotel van de stad te maken. Of zoals general manager Michel Golden zegt: “Ons doel is het om elke gast zich welkom te laten voelen. Dit doen we met persoonlijke service van het hoogste niveau in een perfecte omgeving.”

De inrichting van het hotel is gedaan door designduo Yabu Pushelberg die ook Park Hyatt New York voor hun rekening hebben genomen. Het Penthouse Bar & Grill is ontworpen door het eveneens New Yorkse AvroKO. Blikvangers in het interieur zijn twee installaties van koper die respectievelijk een pagode en een waterdraak uitbeelden.

Loopbrug

Via een loopbrug in de vorm van het cijfer 8 (een geluksgetal in grote delen van Azië) wandelen bezoekers heel eenvoudig naar het eveneens nieuwe Central Embassy Bangkok. Dit enorme gebouw ligt onder het hotel en biedt onderdak aan winkels, galeries en heel veel restaurants. Vooral restaurant Eathai is een aanrader.

Ben je binnenkort in Bangkok? Dan moet je hier zeker een kijkje nemen. Ben je er voor 30 juni 2017 dan kun je zelfs een bezoek brengen aan The Beach van Snarkitecture. Dit is een soort ballenbak voor volwassenen met maar liefst 1 miljoen doorzichtige ballen.

zeer luxe hotel in Bangkok

zeer luxe hotel in Bangkok

zeer luxe hotel in Bangkok

zeer luxe hotel in Bangkok

zeer luxe hotel in Bangkok

zeer luxe hotel in Bangkok
Central Embassy Bangkok