CityHub Amsterdam is het hotel van de toekomst

Hotel van de toekomst

Het hotel van de toekomst is te vinden in Amsterdam-West. In de CityHub overnachten de gasten in futuristische slaapunits.

In een industriële loods van 600 vierkante meter vlak achter de beroemde Foodhallen staan in totaal 50 van deze bijzondere slaapplekken. Door op ruimte te besparen is de prijs voor een overnachting lekker laag. Voor €50 overnacht je al met zijn tweeën in CityHub Amsterdam. Voor die prijs boek je net even wat makkelijker een overnachting voor na bijvoorbeeld een avondje stappen of een festival.

De slaapunits zijn klein, maar het bed is dat niet. Je hebt de beschikking over een een goed en groot bed dat vergelijkbaar is met die in een duur hotel. Ook is er Wi-Fi, kun je muziek streamen en is de kleur van het licht aan te passen.

Handige app

Gasten van het hotel krijgen een polsbandje met RFID-techniek waarmee ze alles zelf kunnen regelen. Je kunt er mee inchecken, de bar bedienen en andere reizigers ontmoeten. Een andere handige tool is de CityHub-app. Met deze app kun je in de stad hotspots en feesten ontdekken, andere reizigers ontmoeten en via de chatfunctie de host van CityHub in realtime om tips vragen. Eenmaal in het hotel aangekomen gebruik je de app voor het licht en de muziek.

Buitenlandse gasten die niet zitten te wachten op hoge roamingskosten kunnen bij het hotel een mobiele router van T-Mobile oppikken zodat ze overal hun eigen Wi-Fi hebben.

CityHub
Bellamystraat 3
Amsterdam

Hotel van de toekomst

Hotel van de toekomst

Hotel van de toekomst

Hotel van de toekomst

Hotel van de toekomst

Hotel van de toekomst

Hotel van de toekomst