Super Mario-pak voor de feestdagen

Merry Mario - Opposuits and Nintendo

De feestdagen staan weer voor de deur! De laatste jaren is het steeds vaker de gewoonte om tijdens die dagen een grappige kersttrui te dragen. Wil je echter nog een niveau hoger inzetten, verschijn dan in een Super Mario-pak van OppoSuits en Nintendo.

Nog even en dan kan de jacht op het perfecte kerstcadeau en dito outfit weer beginnen. Het Nederlandse kledingmerk OppoSuits haakt hierop in door samen met Nintendo een uniek kerstpak te lanceren. Gezamenlijk brengen ze namelijk een smoking met een feestelijke all-over-print van Super Mario op de markt.  Naast Mario zelf zie je gouden muntjes en paddenstoelen uit het bekende videospel, aangevuld met kerstbomen en sneeuwvlokken.

Entertainment

Het Merry Mario-pak is de nieuwste toevoeging aan de ‘geeky’-collectie van OppoSuits. Deze bestaat uit pakken waarvoor officieel is samengewerkt met onder andere PAC-MAN, Tetris, Star Wars en Marvel. De collectie zal zich komend jaar nog verder uitbreiden, want OppoSuits en Nintendo zijn al in gesprek over het volgende Mario-pak.

Wereldwijd verkocht

Het idee voor OppoSuits ontstond tijdens een reis door Zuidoost-Azië. Sindsdien is het merk bezig aan een sterke opmars en heeft het de wereld kennis gemaakt met hun concept ‘formal wear with a twist’. Het Nederlandse kledingmerk biedt collecties voor heren, dames en jongens. OppoSuits werkt graag samen met grote entertainmentbedrijven als Warner Bros., Disney, The Tetris Company, Bandai Namco en Nintendo om exclusieve producten te creëren. Daarnaast ontwerpen ze ook hun eigen designs.

Merry Mario

Het Merry Mario-pak is een vrolijke en stijlvolle ode aan de cult-klassieker Super Mario en bestaat uit een broek, een blazer en een bijpassende stropdas. De outfit is vanaf heden online verkrijgbaar via www.opposuits.nl voor €84,95.

Merry Mario - Opposuits and Nintendo

Merry Mario - Opposuits and Nintendo

Merry Mario - Opposuits and Nintendo