Samenwerking tussen Vans en Disney: Toy Story

Vans X Toy Story

Bij het horen van de namen Sheriff Woody en Buzz Lightyear weet bijna iedereen automatisch waar je het over hebt. Het zijn de hoofdfiguren uit de populaire film Toy Story. De film kwam ruim 20 jaar geleden voor het eerst uit en is vandaag de dag nog steeds populair. Reden voor Vans om een samenwerking aan te gaan en schoenen, kleding en accessories met te gekke prints op de markt te brengen.

In 1995 bracht productiemaatschappij Pixar (onderdeel van Disney) de film Toy Story uit. Het was de eerste volledig computergeanimeerde speelfilm. Het verhaal gaat over het jongetje Andy wiens speelgoed tot leven komt als er geen mensen in de buurt zijn. Ze beleven dan de gekste avonturen. Wegens groot succes, zowel bij kinderen als volwassenen, zijn er inmiddels al vier delen van de film verschenen.

Personages

Wie wil er nu geen schoenen met Slinky Dog, Bo Peep, Rex of Hamm? Of wat dacht je van Woody, Buzz en die ruimtewezentjes met drie ogen? Het kan allemaal, want Vans heeft veelzijdige collectie ontworpen. Er zijn zelfs schoenen met Roller Bob, Legs, Rockmobile en Baby Face, het horrorspeelgoed van Andy’s kwaadaardige buurjongetje Sid. Sommige schoenen hebben grappige details als je verder inzoomt. En een enkel paar geeft zelfs licht in het donker.

Kleding en accessoires

De collectie bestaat naast schoenen ondermeer uit T-shirts, sokken, truien, petten, boxershorts en rugzakken. En heel leuk is dat de schoenen ook in kindermaten worden uitgebracht. De Disney • Pixar Toy Story-collectie van Vans is in Europa vanaf 29 november online en in Vans-winkels leverbaar.

Vans X Toy Story

Vans X Toy Story

Vans X Toy Story

Vans X Toy Story

Vans X Toy Story

Vans X Toy Story

Vans X Toy Story