Wrangler en Vans brengen gezamenlijke denimcollectie uit

Wrangler x Vans

De laatste tijd wordt de ene na de andere samenwerking tussen bekende merken aangekondigd. De unieke collecties die hieruit voortkomen zijn doorgaans zeer de moeite waard. Wrangler x Vans is ook weer een leuke!

Wrangler en Vans hebben de handen ineengeslagen en presenteren gezamenlijk een exclusieve collectie die bestaat uit jeans, jacks, rokken en een bijpassende rugzak. Zoals ze zelf zeggen combineren ze de leefstijl van de Amerikaanse westkust met het erfgoed van het wilde westen.

Denim met checkerboard

De kledingstukken en de tas zijn gemaakt van een stevig denim en voorzien van de bekende checkerboard print van Vans. Je ziet de zwart-witte blokjes subtiel op alle items terugkomen. Het is een klassieke, minimalistische collectie geworden met mooie details. Precies zoals je verwacht van twee Amerikaanse bedrijven met een rijke historie.

Amerikaans erfgoed

Wrangler maakt immers al denimkleding sinds 1947 en staat bekend om de tijdloze stukken van goede kwaliteit, die oorspronkelijk werden ontworpen voor cowboys. De checkerboard print van Vans zag het licht begin jaren ’70 en komt voort uit de Californische jeugdcultuur van die periode. Mooi om die twee soorten erfgoed te combineren dus!

De collectie is vanaf heden verkrijgbaar via de website van Wrangler.

Wrangler x Vans

Wrangler x Vans

Wrangler x Vans

Wrangler x Vans