Warme sloffen van adidas met sneakerprint

Vrijwel ieder sneaker- en outdoormerk breng dit seizoen een lekker warme slof uit. In  eerste instantie waren deze modellen bedoeld om te dragen binnenin de tent tijdens een trektocht in de bergen of bij een beklimming, maar ze doen het ook meer dan uitstekend thuis op de bank. adidas Originals brengt een opvallende collectie sloffen uit onder de naam Fake Printed.

De adidas Puffylette uit deze serie is voorzien van een print van een iconische sneaker uit de collectie van adidas. Waarschijnlijk zijn de prints losjes gebaseerd op de collectie die ontwerper Raf Simons in 2019 voor adidas maakte. Hij bracht toen prints van beroemde sneakers aan op de Stan Smith en de Adilette.

Warme voeten

Dit keer zie je op de zachte buitenkant van de Puffylette prints van bekende sneakers als de Samba, Superstar, Stan Smith en Forum. Onder die print zit een warme laag met daarin het isolerende PrimaLoft, waardoor je heerlijk warme voeten zult hebben. Onderop zit een fijne zool gemaakt van EVA.

Mooi bijkomend detail is dat de sloffen voor een deel gemaakt zijn van materialen die overblijven tijdens de productie van andere schoenen van adidas. Met deze release zorgt adidas dus ook voor minder afval. Redenen genoeg dus om jezelf op een paar van deze comfortabele sloffen te trakteren.