Vault by Vans, Wacko Maria en de liefde voor vinyl

Vans x Wacko Maria

Vault by Vans en het Japanse Wacko Maria delen een passie voor kunst, design en muziek. Dat blijkt wel uit hun gezamenlijke collectie, waarbij hoogwaardige materialen en een voorliefde voor vinyl centraal staan.

In mei verschijnt deel twee van de samenwerking. Hierbij zien we de iconische Slip-On van Vans en een zomers overhemd met korte mouwen. Beide items zijn voorzien van een grafische print met een opvallende hoofdrol voor vinyl. Met deze collectie is het dus geen probleem om je liefde voor muziek met de buitenwereld te delen. Zowel de schoenen als de shirts zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

Atsuhiko Mori

Wacko Maria is een populair merk uit Japan en is opgericht door Atsuhiko Mori. Het eerste bedrijf dat hij begon was een bar met de naam Rock Steady. Hier speelde muziek al een belangrijke rol en die rol is altijd gebleven. Ook toen Mori het kledingmerk Wacko Maria begon. In de collecties van Wacko Maria zie je altijd een interessante combinatie van Japanse graphics met verwijzingen naar film, kunst en muziek op vinyl.

De Vault by Vans x Wacko Maria-collectie is vanaf 15 mei te koop bij bij geselecteerde Vault by Vans-retailers.

Vans x Wacko Maria

Vans x Wacko Maria

Vans x Wacko Maria

Vans x Wacko Maria