bloomon ontwerpt collectie voor het feestseizoen

bloomon feestcollectie

Online bloemist bloomon komt met een prachtige collectie voor het feestseizoen. Inspiratiebron is het magische, warme en luxe gevoel waaraan je denkt bij een klassieke kerst.

De stylisten van bloomon hebben de afgelopen tijd allerlei feestelijke designs bedacht voor de wintermaanden. Tijdens de donkerste periode van het jaar kunnen we onze huizen opfleuren met kleurrijke bessen, bloemen in warme kleuren, geurende Eucalyptus en winterse takken.

Extravagant en artistiek

Edition is de gloednieuwe stijl die bloomon speciaal voor het winterseizoen lanceert. De December Edition is een extravagante bos en bestaat onder andere uit Zuid-Afrikaanse Protea, Strelitziablad, chique pluimen en fluweelrode Amaryllissen. Om het geheel compleet te maken kun je een bijpassende vaas bestellen, die speciaal voor dit design is toegevoegd aan de collectie.

Atelier is de artistieke optie uit het aanbod van bloomon. Speciaal voor de feestdagen is er een eigentijds design met de mooiste winterbloemen. De creaties zijn samengesteld in champagnetinten en klassiek rood, gevuld met statige pluimen, weelderige takken en elegante bloemen.

Voetstuk van hout of steen

De Flowergram Shine bestaat uit een houten podium met negen staanplaatsen. Zo kun je de bijbehorende droogbloemen mooi op een rij zetten. Het geheel is luxe verpakt en wordt, heel makkelijk, bezorgd door de brievenbus. Het design Shine bestaat uit de feestelijke roos Latin Ponpon, de Banksia – een Afrikaanse bloem die een gouden gloed lijkt te hebben – en Rozenbottel. (Van de Flowergram bestaat overigens ook een prachtige variant gebaseerd op het werk Zonnebloemen van Vincent van Gogh.)

Daarnaast heb je de Flowerstone Holiday. Dit is een kunstwerkje van luxe droogbloemen, met onder andere een bordeauxrode Protea, een feestelijke rozenbotteltak en gouden kerstballen van gedroogde Linum. De keramische steen heeft gaatjes voor de droogbloemen en is met de hand geverfd in een auberginekleurige tint. De steen is exclusief ontworpen door bloomon en werd handgemaakt door Royal Goedewaagen.

Feestelijke bossen en exclusieve vazen

Een verse, bijzondere bos bloemen is altijd een goed idee. Ook in december. De bekende bossen Pixie, Original en Deluxe zijn voor het feestseizoen gevuld met kleurrijke Ilex, fluweelzachte wilgenkatjes, luxe Amaryllissen en bijzondere rozen.

Ook is er tijdelijk een exclusieve vaas aan de collectie van bloomon toegevoegd. De feestelijke vaas in ribstructuur is verkrijgbaar in drie verschillende formaten en in drie soorten kleuren: beige, blush en smoked brown. De vaas is in een beperkte oplage verkrijgbaar.

De bloomon-collectie voor het feestseizoen is te bestellen vanaf 16 november via bloomon.nl/kerst. De December Edition is te bestellen vanaf 18 november.

bloomon feestcollectie
Atelier
bloomon feestcollectie
Edition
bloomon feestcollectie
Flowergram Shine
bloomon feestcollectie
Flowerstone Holiday
bloomon feestcollectie
Pixie
bloomon feestcollectie
Deluxe
bloomon feestcollectie
Original
bloomon feestcollectie
Exclusieve vazen