Elho lanceert nieuwe collectie designpotten

elho vibes collectie

Elho lanceert een nieuwe collectie bloempotten voor binnen. Dankzij een ribpatroon hebben deze potten een mooi retro uiterlijk. De vibes-collectie is gemaakt van 100% gerecycled plastic en verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Haal ‘good vibes’ in huis met de nieuwe designpotten van elho. Het houden van planten heeft namelijk veel voordelen. Kamerplanten zorgen bijvoorbeeld voor een fijne sfeer, zuiveren de lucht, geven je energie en laten je gezonder voelen. Een mooie bloempot erbij maakt het geheel compleet.

4 verschillende kleuren

De geribbelde potten uit de vibes-collectie zijn uitgevoerd in de kleuren zijde wit, botergeel, diepblauw en delicaat roze. Mix en match deze kleuren om ze het best tot hun recht te laten komen. Zo passen ze perfect in een warm interieur of springen ze juist in het oog in een minimalistische omgeving.

Sterk en duurzaam

Deze nieuwe potten van elho zijn een mooi excuus om je plantenhoek een kleine make-over te geven. Naast dat ze er leuk uitzien, hebben ze als voordeel dat ze niet verkleuren, tegen een stootje kunnen en makkelijk zijn schoon te maken. De designpotten zijn geproduceerd van gerecycled plastic en uitgevoerd in de maten Ø 14, 16, 18 en 22 cm.

elho vibes collectie

elho vibes collectie

elho vibes collectie

elho vibes collectie