adidas Ultra Boost in Triple White en Triple Black

witte adidas Ultra Boost

De geweldige Ultra Boost van adidas verschijnt binnenkort (opnieuw) in een geheel witte en geheel zwarte versie. Nieuw is hierbij dat bij de zwarte versie de Boost-zool ook zwart is.

Sneakertrends zijn niet universeel. De adidas Ultra Boost is daarvan een goed voorbeeld. In bijvoorbeeld de VS of in Azië is deze schoen razend populair, maar in Nederland zie je ze zelden in het straatbeeld. Dat is vreemd, want deze sneaker heeft een mooi uiterlijk in combinatie met een zeer hoog draagcomfort.

Kanye West

Voor fans van de Ultra Boost zijn de triple white en de triple black een soort van heilige graal. Zeker nadat Kanye West tijdens een optreden in 2015 een wit paar droeg. Bij deze schoen was de buitenzool nog zwart. Later volgde de zeer gelimiteerde adidas Ultra Boost Collective “J&D” waarbij de witte uitvoering wel een witte zool had.

Dit voorjaar is adidas er klaar voor om de witte en zwarte versie van de Ultra Boost op de markt te brengen. Een officiële releasedatum is op het moment van schrijven nog niet bekend, maar dat kan niet lang meer duren aangezien de foto’s op deze pagina door adidas zijn vrijgegeven.

witte adidas Ultra Boost

witte adidas Ultra Boost

zwarte adidas Ultra Boost

zwarte adidas Ultra Boost

zwarte adidas Ultra Boost