De tijdloze Dapper van Daniel Wellington

Dapper horloge

Het Zweedse horlogemerk Daniel Wellington timmert hard aan de weg in Nederland. Dat is niet zo vreemd, want de horloges zijn tijdloos mooi en van hoge kwaliteit. Sinds kort is er een nieuw model: de Dapper.

Je kunnen zeggen dat de Dapper het ultieme Daniel Wellington-horloge is want Filip Tysander, oprichter van het merk, heeft voor de ontwikkeling van dit model goed geluisterd naar de fans van het merk. Deze wensen zijn voor een groot deel doorgevoerd in het ontwerp.

Opvallende wijzers

Het resultaat is een tijdloos en klassiek horloge met dunne kast van 6mm en band van Italiaans leer. De wijzers zijn van een opvallend blauw en het horloge zelf is te krijgen in een zilveren of rosé gouden kleur. Het bijzondere aan dit horloge is dat het past bij vrijwel iedere outfit en stijl. Of deze nu heel formeel of juist het tegenovergestelde is.

De Dapper van Daniel Wellington is te koop voor €249 bij onder andere De Bijenkorf en Hutspot en bij boutiques als Velour, Property Of… en Anna + Nina in Amsterdam en het Rotterdamse OB65. Online kun je terecht op de website van Daniel Wellington.

Dapper horloge

Dapper horloge