Montblanc Summit is een luxe smartwatch

Montblanc Summit

Luxemerk Montblanc heeft een stap richting de toekomst gezet. De Montblanc Summit is een smartwatch met moderne technieken en een klassiek design. Stijlvolle mannen kunnen nu 1 horloge dragen voor zowel een zakenafspraak als de sportschool.

Voor deze smartwatch is Montblanc een samenwerking aangegaan met Google. Zij leveren de techniek voor de Summit en Montblanc neemt het design voor zijn rekening. Het resultaat is iets dat je best of both worlds zou kunnen noemen. Er is keuze uit meerdere klassieke wijzerplaten, die in combinatie met een mooi horlogebandje de Summit het uiterlijk van een ‘gewone’ Montblanc geven. Maar je kunt tegelijkertijd wel bijvoorbeeld je stappen van die dag bijhouden of je agenda raadplegen.

Android Wear 2.0

Zo zijn apps voor Uber en Runtastic al van te voren ingebouwd in het horloge, waardoor je meldingen in stijl kunt ontvangen en bekijken. Het horloge draait op Android Wear 2.0. Hierdoor zijn de technische mogelijkheden van deze smartwatch zeer uitgebreid.

Een Montblanc koop je natuurlijk niet alleen voor de technische snufjes. Het oog wil ook wat. Dit is de reden dat de Montblanc duurder is dan een gemiddelde smartwatch. Reken op prijzen van rond de 1000 euro (afhankelijk van welk bandje je kiest). Daarvoor krijg je wel een horloge met een prachtig uiterlijk. Een mooi voorbeeld is het gebogen glas, een unicum voor een smartwatch. De Montblanc Summit is dus veel stijlvoller dan alle andere slimme horloges op de markt. Ideaal voor als je één horloge zoekt voor zowel werk als sportieve activiteiten.

Begin mei is de Montblanc Summit te koop. De eerste twee weken exclusief via Mr. Porter. Daarna ook via de website van Montblanc en geselecteerde verkooppunten.

Montblanc Summit

Montblanc Summit

Montblanc Summit

Montblanc Summit

Montblanc Summit

Montblanc Summit