Swatch brengt eerbetoon aan James Bond

Swatch x 007

James Bond staat bekend om het dragen van dure horloges, maar daar trekken ze zich bij het Zwitserse Swatch even niets van aan. Zij komen namelijk met een zeer betaalbare collectie James Bond-horloges.

De zogenaamde capsule collection staat stil bij zes iconische films uit het oeuvre van 007: Dr. No (1962), On Her Majesty’s Secret Service (1969), Moonraker (1979), Licence to Kill (1989), The World is Not Enough (1999) en Casino Royale (2006). Iconische scenes of beelden uit deze films zijn heel mooi vertaald naar prints op de horloges.

Horlogebandje

Zoals altijd bij Swatch is het design te zien op zowel de wijzerplaat als het horlogebandje. Mooi is dat het niet te overduidelijk is dat het een James Bond-horloge is. Alleen de kenner ziet het direct. Je loopt dus niet met een filmposter om je pols, maar met een mooi design. Drie modellen vallen onder de Original Gent’s-lijn van Swatch en hebben een wijzerplaat van 34mm, terwijl de andere drie een moderner uiterlijk hebben met een plaat van 41mm. De collectie zal te koop zijn vanaf 20 februari.

Swatch x 007

Swatch x 007

Swatch x 007
Mooi verpakt als een klassieke videoband