Dit boek helpt je aan je droombaan

vind je droombaan

Het grootste deel van de dag brengen we door met werken. Dan kun je dus beter zorgen dat het werk wat je doet leuk en uitdagend is. Maar hoe kom je aan een droombaan? Alexa Shoen legt het uit in dit boek.

Ondanks dat ik zelf een prima baan heb, vond ik de ideeën van Shoen in dit boek zeer verfrissend en inspirerend. Het deed me regelmatig denken aan de banen die ik heb gehad en hoe ik de leukste daarvan heb gekregen zonder op de klassieke manier te solliciteren. Dat is ook precies waar Alexa Shoen de focus op legt. Waarom zou je wachten tot eindelijk die ene leuk baan op een website of op LinkedIn verschijnt als je er ook zelf actief naar op zoek kunt gaan?

Zeer geloofwaardig

In een aantal zeer heldere stappen, doorspekt met goede anekdotes en luchtige grappen, neemt dit boek je aan de hand in een tocht die moet resulteren in de baan waar je altijd van droomde. Garanties worden er natuurlijk niet gegeven, maar de methodes van Alexa Shoen komen zeer geloofwaardig over en zijn zeker de moeite van het proberen waard.

Iedereen die net is afgestudeerd of dat bijna gaat doen én iedereen die eigenlijk een betere en leukere baan wil, zou dit boek moeten kopen. Een kleine investering met misschien wel een fantastisch resultaat.