Innovatieve regenjassen van Maium

Maium

De herfst komt eraan en dat betekent wind en regen! Wil je in deze periode behalve droog ook graag stijlvol op de fiets zitten? Dan zijn de regenjassen van Maium een aanrader. Onlangs werden er nieuwe kleuren aan de collectie toegevoegd.

Al eerder schreven we uitgebreid over de handige regenjassen van Maium. Het innovatieve merk uit Amsterdam (waar je je toch vooral per fiets verplaatst) heeft namelijk een tijdloze regenjas bedacht die je gemakkelijk kunt veranderen in een poncho. Dat scheelt een hoop gedoe. Voortaan pendel je een stuk relaxter heen en weer tussen alle bestemmingen. Of dit nu je werk, de sportschool, je stamkroeg of de bioscoop is. Ook kun je natuurlijk gewoon een wandeling maken in de jas.

Plastic flessen

De regenjassen van Maium zijn op een bewuste manier geproduceerd. Ze bestaan gemiddeld uit 66 gerecyclede plastic flessen en worden gemaakt onder gezonde en eerlijke werkomstandigheden. De stof van de jas voelt comfortabel aan en houdt het midden tussen een dun jack en een rubberen regenjas. Bovendien is de jas niet alleen water- maar ook winddicht.

Sinds kort zijn er drie nieuwe kleuren aan de bestaande Maium-collectie toegevoegd: Dark Grey, Brown Red en Dark Camo. Voor het ontwerp van de laatstgenoemde kleur/print zijn verschillende Amsterdamse iconen gebruikt: de leeuwen van het wapen van Amsterdam, de Westerkerk, de Magere brug, de tulp en een molen. De jassen zijn zowel online als in winkels door heel Nederland verkrijgbaar.

Maium

Maium

Maium