MiniBrew is de makkelijkste manier om zelf bier te brouwen

MiniBrew

MiniBrew gaat zorgen voor een kleine revolutie in de bierwereld. Met deze machine kun je namelijk heel eenvoudig zelf je eigen bier maken.

Het apparaat is qua afmetingen en gebruikersgemak nog het beste te vergelijken met de koffiemachine op je aanrecht. Je doet de gewenste ingrediënten in de MiniBrew en deze doet de rest. Via de app kun je volgen hoe lang het nog duurt voor je bier klaar is.

Natuurlijk is bier brouwen een heel ander proces dan koffie maken, maar het gemak van de MiniBrew is vergelijkbaar. Je zult alleen een stuk langer moeten wachten, want bier is niet zomaar in een uurtje gemaakt. De MiniBrew doet alle brouwprocessen automatisch: wort creëren, koelen en gisten én conditioneren in één machine. De wort is in zo’n 3,5 uur gemaakt. De rest hangt een beetje af van het type bier dat je aan het maken bent. Daarbij is vrijwel alles mogelijk.

Handige app

Via de app kun je je bier samenstellen of kiezen voor een recept van iemand anders. Heb je je selectie gemaakt dan kun je in de app direct de ingrediënten bestellen. Zo simpel is het. Ook leuk om te weten is dat MiniBrew een Nederlands initiatief is.

De MiniBrew is nog niet te koop in de winkel, maar via crowdfundingsite Indiegogo kun je jouw eigen exemplaar reserveren of voor een kleiner bedrag de makers financieel ondersteunen.

De app van MiniBrew