Duvel toont lef met kleine fles

klein flesje Duvel

Duvel had afgelopen vrijdag een grootse primeur over iets kleins. In het prachtige nhow-hotel in Rotterdam presenteerde het Belgische biermerk de Duvel Mini, een flesje met de inhoud van maar 18 centiliter.

Zo’n klein flesje past misschien niet bij het stoere imago dat hoort bij sterke speciaalbieren, maar juist die trend durft Duvel te doorbreken. Een klein flesje speciaalbier past bij heel veel gelegenheden. Zo bleek ook al snel tijdens de presentatie in het hotel. We kregen een heerlijk diner met gerechten die perfect bij het bier van Duvel pasten. Voor een gang tijdens een diner bleek toen dat 18 cl. een perfecte hoeveelheid is. Ook is zo’n klein flesje perfect geschikt voor een feestje. Veel gasten zullen een gewone fles Duvel te veel van het goede vinden, maar zo’n klein flesje willen ze wel nemen. We hebben het zelf dit weekend uitgeprobeerd bij bezoek en het werkt. De Duvel Mini was een groot succes.

De flesjes zijn per vier te koop in de supermarkt en zullen ook in de betere horeca verkrijgbaar zijn. Wij zijn benieuwd welke kok het aandurft om een paar mooie gerechten bij de heerlijke Duvel te bedenken.

Duvel in Rotterdam

Duvelmini

vier flesjes Duvel

duvel in de lift