Seizoen 4 van The Marvelous Mrs. Maisel komt eraan

Amazon Prime Video heeft officieel een nieuw seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel aangekondigd. Op 18 februari maakt het langverwachte vierde seizoen z’n debuut. Gedurende vier weken verschijnen er iedere vrijdag twee nieuwe afleveringen.

Mocht je de serie The Marvelous Mrs. Maisel nog niet kennen, dan is het absoluut een aanrader om te kijken. De eerste drie seizoenen staan al een tijdje op Prime. Dompel je onder in het New York van de jaren ’50, waarin de joodse huisvrouw Miriam ‘Midge’ Maisel (Rachel Brosnahan) aan de bak probeert te komen als comédienne.

Nieuwe kansen

In het vierde seizoen is het 1960 en hangt er verandering in de lucht. Op zoek om haar act aan te scherpen, vindt Midge een baan met totale creatieve vrijheid. Maar de toewijding aan haar vak – en de plaatsen die het haar brengt – creëert een kloof tussen haar, haar familie en vrienden om haar heen.

In het scherpe, compromisloze en hilarische nieuwe seizoen keren alle vertrouwde gezichten terug en wordt Midge wederom bijgestaan door haar manager Susie Meyerson (Alex Borstein). Gastoptredens zullen dit keer worden verzorgd door Kelly Bishop, Milo Ventimiglia (hem kennen we nog uit Gilmore Girls), John Waters, en Jason Alexander.

Over de serie

The Marvelous Mrs. Maisel, dat eerder een Emmy en een Golden Globe won voor beste komische serie, komt uit de koker van de bekende maker Amy Sherman-Palladino. De serie is geschreven en geregisseerd door Sherman-Palladino en uitvoerend producent Daniel Palladino. Naast Rachel Brosnahan en Alex Borstein worden de hoofdrollen vertolkt door Tony Shalhoub, Marin Hinkle, Michael Zegen, Kevin Pollak, Caroline Aaron en Luke Kirby. Eerder bedacht Sherman-Palladino de populaire serie Gilmore Girls.

The Marvelous Mrs. Maisel

The Marvelous Mrs. Maisel

The Marvelous Mrs. Maisel

The Marvelous Mrs. Maisel

The Marvelous Mrs. Maisel

The Marvelous Mrs. Maisel