Nooit meer je spullen kwijt dankzij Tile

tile beschermt al je spullen

Je moet er niet aan denken om ergens onderweg je tas, sleutels, telefoon of andere kostbaarheden te verliezen. Tile helpt je om je spullen te beschermen en terug te vinden.

De slimme bluetooth-tracker zorgt dat je altijd weet waar je eigendommen zijn. Dat werkt op twee manieren: met je telefoon of met de Tile zelf. De kleine tracker bevestig je bijvoorbeeld aan je sleutelbos of je tas. Tegelijkertijd installeer je de Tile-app op je smartphone. Op deze manier kunnen de app en de Tile met elkaar communiceren.

Melodie

Stel dat je je sleutels even niet kunt vinden. Dan open je de app op je telefoon en de Tile zal een melodie afspelen. Andersom kan ook. Als je je telefoon kwijt bent dan druk je op de Tile, waarna de app van zich laat horen. Dit alles met een bereik van 200 meter. Het volume van de Tile is zodanig hard dat je ook in een lawaaiige omgeving je spullen terug kunt vinden.

Met de app kun je heel snel de koppeling tussen telefoon en Tile maken. Je kunt zelfs met meerdere Tiles werken. Bijvoorbeeld 1 voor je tas en 1 voor je portemonnee. Of andere zaken die je niet graag verliest. Of juist snel kwijt bent. Verder is het ook mogelijk om de Tile te bevestigen aan bijvoorbeeld een afstandbediening of controller.

tile beschermt al je spullen

Mocht je desondanks je spullen toch verliezen, bijvoorbeeld omdat je een tas in de trein hebt laten liggen, dan kunnen via de app andere Tile-gebruikers helpen zoeken. Zij krijgen dan een melding dat een zoekgeraakte tas in hun buurt is. Mocht jij de tas vinden, dan kun je de eigenaar een seintje geven dat deze terecht is. Het is goed om te weten dat er al behoorlijk wat Tile-gebruikers actief zijn. Als ik nu de app open, zie ik dat er in een straal van 10 kilometer rond mijn huis maar liefst 138 Tile members zijn te vinden.

Op reis

De Tile Pro is er in twee uitvoeringen: Style en Sport. De Style is wit met champagne-gouden details en de Sport combineert donker leisteen met grafiet. Stijlvol genoeg om aan je tas of sleutelbos te hangen. Per stuk kost een Tile 37,95 euro. Koop je een set van 2 dan betaal je daarvoor 59,95 euro. Ik ben gelukkig niet verder gekomen dan voor de lol de opties van Tile te testen, maar iedere keer als ik op reis ga, dan gaat de Tile zeker mee.

tile beschermt al je spullen

tile beschermt al je spullen

tile beschermt al je spullen