Toffe bandjes en hoesjes voor je Apple-producten

Toffe bandjes en hoesjes voor je Apple producten

Je bent zuinig op je nieuwe Apple producten! Reden genoeg om direct na de aankoop hiervan op zoek te gaan naar bijpassende Apple Watch bandjes of bijvoorbeeld een telefoonhoesje. Voor telefoonhoesjes geldt onder meer, dat je deze wilt kunnen combineren met je MagSafe pashouder. We betalen zelden nog contant, waardoor de portemonnee thuis kan blijven. Aan een paar pasjes heb je al voldoende! De MagSafe biedt je de ruimte deze pasjes achterop je telefoon te plakken. Zo voorkom je dat je deze verliest. Waarop moet je nog meer letten, wanneer je een hoesje voor je Apple Watch, iPad of iPhone bestelt? In dit artikel lees je er meer over.

Verschillende soorten hoesjes voor tablets en telefoons

De hoesjes voor de iPad en iPhone worden in verschillende varianten aangeboden. Veel mensen kiezen voor een backcover, waarbij slechts de achterzijde van de telefoon of tablet beschermd wordt. Voordeel van een backcover is echter dat je binnenkomende berichten direct ziet en oproepen niet langer mist als je telefoon op stil staat. Het alternatief is een bookcase, welke om het volledige toestel heen valt. Dit biedt een betere bescherming aan het apparaat. Niet ieder hoesje kan gecombineerd worden met een MagSafe. Let hier goed op, wanneer je voornemens bent een MagSafe te gaan gebruiken.

Combineer een hoesje altijd met een screenprotector

Zowel bij het gebruik van een backcover als bij de keuze voor een bookcase geldt dat het verstandig is deze te combineren met een screenprotector. Krassen op het scherm van je telefoon of tablet zijn nauwelijks te voorkomen. Denk aan kleine zanddeeltjes in je broekzak of tas. Ze kunnen tussen de voorzijde van de bookcase en je scherm terechtkomen. Het bewegen van het hoesje veroorzaakt kleine krasjes.

Accessoires bij je Apple Watch kopen

Niet alleen voor je iPhone en iPad is het kopen van een hoes interessant. Koop zo’n hoesje ook, wanneer je een Apple Watch hebt aangeschaft. Ook op je Apple Watch kunnen krasjes ontstaan. Immers, je stoot je horloge relatief snel tegen een tafel of bijvoorbeeld muur. Naast een hoesje voor je Apple Watch zou je ook een screenprotector aan kunnen schaffen om het scherm hiervan te beschermen.

Tip: schaf verschillende Apple Watch bandjes aan om deze aan te kunnen laten sluiten bij het moment waarop je het horloge draagt. Kies voor een siliconen Apple Watch bandje tijdens het sporten en een metalen of leren variant tijdens de werkdag of een familiebezoek.