Bang & Olufsen presenteert Multiroom Collection

Bang & Olufsen Multiroom

Bang & Olufsen zorgt er met hun Multiroom Collection voor dat je op een makkelijke manier muziek kunt streamen in alle hoeken van het huis. Het Deense bedrijf heeft wederom producten op de markt gebracht met opvallend design en superieure geluidskwaliteit.

Bij Bang & Olufsen vinden ze dat draadloze speakers gerust opvallend en spectaculair zijn. Meubels voor een bepaalde ruimte kies je ook met zorg uit, dus waarom zou je dat met je speakers niet doen? Het tijdloze design uit Denemarken past goed bij vele interieurs.

Design en vakmanschap

Dankzij z’n stijlvolle uiterlijk wijkt de Multiroom Collection af van de standaard multiroom-systemen. Bang & Olufsen kent inmiddels een lange traditie op het gebied van multiroom-oplossingen. Al sinds de jaren tachtig brengen ze geluidssystemen uit die met elkaar verbonden zijn.

Gebruiksvriendelijk

Het nieuwe draadloze systeem is erg gebruiksvriendelijk. Je hebt geen technologische kennis nodig om de apparaten aan elkaar te koppelen. Met één tikje op een speaker kun je het systeem activeren. Ook is het mogelijk hiervoor je mobiel of tablet te gebruiken. Je kunt dan kiezen om in elke kamer andere muziek te draaien of juist dezelfde muziek door het hele huis. En de muziek kun je streamen via een eigen gekozen muziek-app, of via de speciale app van Bang & Olufsen.

Keuzevrijheid

Wat verder erg fijn is aan de Multiroom Collection, is het feit dat je ook andere producten erop kunt aansluiten. Bijvoorbeeld je televisie of luidsprekers van andere generaties. Zo kun je op je eigen manier genieten van muziek en design.

Hieronder zie je alle apparaten die onderdeel van de fraaie Multiroom Collection zijn. Je kunt zelf kiezen welke mix je maakt. Of het er bij eentje houden. Wat je maar wilt. Dat is juist het mooie eraan.

Bang & Olufsen BeoPlay A6
Bang & Olufsen BeoPlay A6
Bang & Olufsen BeoPlay A9
Bang & Olufsen BeoPlay A9
Bang & Olufsen BeoPlay M5
Bang & Olufsen BeoPlay M5
Bang & Olufsen BeoSound 1
Bang & Olufsen BeoSound 1
Bang & Olufsen BeoSound 2
Bang & Olufsen BeoSound 2
Bang & Olufsen BeoSound 2
Bang & Olufsen BeoSound 2
Bang & Olufsen BeoSound 35
Bang & Olufsen BeoSound 35