Poets je tanden in 10 seconden met Amabrush

nieuw soort tandenborstel

Amabrush is een revolutionaire tandenborstel. Je poetst je tanden schoner dan ooit en bent daarmee in 10 seconden klaar. Het is dan ook niet vreemd dat deze tandenborstel een hit is op Kickstarter.

Deze Amabrush heeft meer weg van een bitje, dan van een gewone tandenborstel. Je plaatst hem in je mond en daarna doet de Amabrush in 10 seconden z’n werk. Deze vernieuwde versie van de tandenborstel poetst in dat tijdsbestek al je tanden en kiezen gelijktijdig schoon. Misschien denk je dat 10 seconden erg kort is, maar in werkelijkheid is het juist erg lang…

Langer poetsen en toch tijd besparen

Met een gewone of elektrische tandenborstel is het de bedoeling dat je minimaal 120 seconden poetst. Als je bedenkt dat we 32 tanden en kiezen hebben en dat je daar de voor-, achter- en bovenkant van wilt poetsen, dan blijft er 1,25 seconden per oppervlak over. Met de Amabrush poets je elk oppervlak dus 8 keer zo lang! Bovendien kom je ook echt op elke plek, terwijl je met een gewone poetsbeurt wel eens een deel vergeet of uit luiheid overslaat.

Via Kickstarter kun je nu voor €79,- een Amabrush reserveren. Een basisset bestaat uit een deel voor in de mond, een opzetstuk om de borstel vast te houden, een oplader en een reservoir met tandpasta. Je moet namelijk andere tandpasta dan normaal gebruiken in de Amabrush. Om de pasta goed te verdelen moet deze iets dunner en vloeibaarder zijn. Een capsule kost €3 en gaat een maand mee. Je kunt kiezen uit 3 soorten tandpasta.

nieuw soort tandenborstel

nieuw soort tandenborstel

nieuw soort tandenborstel

nieuw soort tandenborstel

nieuw soort tandenborstel