Kijk mee achter de schermen bij Typhoon

portret van Typhoon

De laatste twee jaar waren zeer hectisch voor rapper Typhoon. Het sterke album Loba di Basi en de energieke liveshows maakten van hem één van de populairste muzikanten van ons land. Fotograaf Isabelle Renate la Poutré volgde Typhoon in die twee jaar en legde alles vast.

Het resultaat is nu te zien in de expositie ‘Being Typhoon, every day’ wat een onderdeel is van het Unseen Photo Festival in Amsterdam. De foto’s laten heel mooi zien wie de artiest Typhoon is, maar ook Glenn de Randamie, de persoon achter de ster. Je ziet de energieke shows met een steeds groter wordend publiek en intieme kijkjes achter de schermen. De concentratie voor een show en de voldane uitputting erna.

Eerste expositie

Bijzonder is dat dit pas de eerste expositie is van Isabelle Renate la Poutré. Dat zou je niet zeggen na het zien van de foto’s. De beelden vertellen een mooi verhaal en zitten vol energie en emotie. Deze jonge fotograaf is een talent om in de gaten te houden. Of zoals Typhoon zelf zei tijdens de opening:”op de eerste avond dat ze met mij meeliep, liet ze al voor de show geweldige foto’s aan mij zien.”

Being Typhoon, every day
Exhibition by Isabelle Renate la Poultré
In samenwerking met Melkweg Expo
Van 17 tot en met 25 september
Westcord Art Hotel Amsterdam
Spaarndammerdijk 302
Elke dag van 11:00 tot 21:00
gratis toegang

Typhoon en Isabelle Renate la Poutré tijdens de opening van Being Typhoon, every day
Typhoon en Isabelle Renate la Poutré tijdens de opening van Being Typhoon, every day