Bekijk de nieuwste collectie regenjassen van Maium

Regenjas van Maium

Een goede regenjas is geen overbodige luxe in het wisselvallige Nederlandse klimaat. Het Amsterdamse Maium heeft regenjassen die praktisch zijn en er ook nog eens heel goed uitzien. We tonen je daarom graag de nieuwste collectie.

In deze collectie heeft Maium onder andere de focus gelegd op klassieke modellen. Hierdoor zijn de regenjassen tijdloos en kun je er dus seizoenen lang plezier van hebben. In deze collectie zijn een mooie Mac en een Trenchcoat te vinden die zorgen dat je er zelfs in een hevige hoosbui nog goed uitziet. Voor zowel heren als dames zijn deze jassen in meerdere kleuren in de collectie opgenomen.

Wie het merk al kent weet dat Maium een echt Nederlands merk is. Ze hebben namelijk bij elk ontwerp rekening gehouden met het feit dat de fiets het ideale vervoersmiddel is in ons land, zelfs tijdens een regenbui. Alle jassen van Maium zijn daarom razendsnel om te toveren tot een poncho, waardoor je ook je benen droog houdt tijdens het fietsen. Sowieso zijn alle modellen van Maium net even langer dan andere regenjassen, zodat je tijdens een bui veel minder last zult hebben van een natgeregende broek.

Duurzaam

We hebben dus al genoemd dat Maium modieus is en dat de jassen heel praktisch zijn, maar we hebben het nog niet gehad over duurzaamheid. De jassen van Maium worden gemaakt van gerecyclede plastic flessen, bevatten geen schadelijke stoffen en zijn vervaardigd onder eerlijke, veilige en gezonde arbeidsomstandigheden. Erg belangrijk wat ons betreft. Bij elk item in de webshop van Maium kun je zelfs zien hoeveel flessen er zijn verwerkt.

Op de website van Maium zijn ze ook heel open en eerlijk over hoe ze als merk ondernemen. Daar lees je dat de gehele productielijn vegan is, waar de jassen worden gemaakt en welke strenge eisen ze stellen aan hun leveranciers. Koppel je dit duurzame ondernemerschap aan de mooie designs en het praktische gebruik, dan kun je niet anders concluderen dat Maium de perfecte regenjas maakt.

Regenjas van Maium

Regenjas van Maium

Regenjas van Maium

Regenjas van Maium

Regenjas van Maium

Regenjas van Maium

Regenjas van Maium

Regenjas van Maium

Regenjas van Maium

Regenjas van Maium

Regenjas van Maium