Het Kralingse Bos komt tot leven tijdens De Grote Schijn

De Grote Schijn

De Grote Schijn brengt dit najaar magie naar Rotterdam. Tijdens de herfstvakantie wordt het Kralingse Bos namelijk op bijzondere wijze tot leven gewekt. Laat ’s avonds al je zintuigen prikkelen in de donkere natuur.

Na een succesvolle en uitverkochte introductie vorig jaar in Antwerpen komt De Grote Schijn dit keer naar Nederland. Van vrijdag 18 t/m zondag 27 oktober kun je ’s avonds in het donker een unieke wandeltocht maken in het Kralingse Bos. Je gaat op avontuur aan de hand van licht, geluid en geur. Kaarten voor het evenement zijn reeds online verkrijgbaar.

Audiovisueel spektakel

Elke avond na 19:00 uur zal het lijken of het Kralingse Bos is bevangen door echte toverkracht. Achter elke struik wacht een nieuwe verrassing. Bomen en paddenstoelen lijken tot leven te komen en stromend water verandert plotseling van richting. In dit audiovisuele spektakel speelt de natuur de hoofdrol. Dankzij indrukwekkende en innovatieve snufjes zullen bezoekers absoluut een bijzondere avond hebben.

Muziek van Eric Vloeimans

Speciaal voor De Grote Schijn componeerde Nederlands bekendste trompettist Eric Vloeimans een muziekstuk. Dit zal te horen zijn op een hoogtepunt tijdens de avondwandeling. Vloeimans woont zelf op een steenworp afstand van het Kralingse Bos en brengt er graag tijd door. Ook laat hij zich inspireren door deze groene oase in de stad: “Mijn hart reikt uit naar de bomen, die de stad zo mooi en gezond maken, hun energie aan ons geven. Het is me een eer een stuk voor ze te mogen schrijven.”

De Grote Schijn wordt geproduceerd door La Tilia, in samenwerking met MOJO. Technisch producent van het evenement is Mundomatic.

De Grote Schijn

De Grote Schijn