De Grote Schijn brengt magie naar Rotterdam en Arnhem

De Grote Schijn
De Grote Schijn (Foto’s: Andreas Terlaak)

Op zoek naar een leuk uitje voor de herfstvakantie? In Rotterdam kun je t/m 31 oktober genieten van de magische lichtshow De Grote Schijn. Zodra ’s avonds de schemer valt, komt het Kralingse Bos helemaal tot leven.

De Grote Schijn brengt opnieuw magie naar Rotterdam. Dit keer zijn ze terug met een geheel nieuwe show vol innoverende en indrukwekkende technieken. De wandeltocht door het donkere Kralingse Bos belooft een magisch schouwspel te worden met achter elke struik een nieuwe verrassing!

Schoonheid van de natuur

Tijdens De Grote Schijn wordt het Rotterdamse park op bijzondere wijze tot leven gewekt. In dit audiovisuele spektakel speelt de natuur de hoofdrol en zullen al je zintuigen worden geprikkeld. In het donker ga je op avontuur aan de hand van licht, geluid en geur. De tocht van ruim 2 kilometer is een unieke belevenis voor jong en oud.

“Met De Grote Schijn willen we mensen laten wegdromen en tegelijkertijd opnieuw bewust maken van de schoonheid van de natuur. We gebruiken de bestaande omgeving en voegen er een vleugje magie aan toe. Zo willen we de mensen nog meer wijzen op de pracht ervan.” – regisseur Christophe Van Hostauijen

Ook in Arnhem

Ook vindt er dit najaar voor het eerst een editie plaats in Arnhem. Vanaf 21 oktober staat Park Zypendaal in het teken van De Grote Schijn. Kaarten voor zowel Arnhem als Rotterdam zijn online verkrijgbaar. Het evenement is ingedeeld als een doorstroomevenement en daarom hoeft er geen coronatoegangsbewijs te worden getoond.

De Grote Schijn
Rotterdam, Kralingse Bos, 14 t/m 31 oktober
Arnhem, Park Zypendaal, 21 t/m 31 oktober
Elke avond na 19:00 uur

De Grote Schijn

De Grote Schijn

De Grote Schijn

De Grote Schijn

De Grote Schijn

De Grote Schijn

De Grote Schijn