In een stad als Parijs is natuurlijk van alles te doen. Eén van de dingen die je zeker niet moet overslaan, is iets lekkers halen bij een goede patisserie. Welke de beste van de stad zijn laat Tal Spiegel je zien.
Tal Spiegel is zelf ook een chef pâtissière en doet voor zijn werk heel veel veldonderzoek. Met regelmaat gaat hij op bezoek bij de beste zaken van Parijs. Wat hij daar koopt zet hij op Instagram.
Wat en waar
Bij iedere foto laat hij weten wat het is en waar hij het heeft gekocht. Zo kun je heel eenvoudig ontdekken waar je moet zijn voor de beste eclair (Fauchon), mille-feuille (Pierre Hermé) en brioche (Guy Savoy). Een trip naar Parijs was nog nooit zo lekker dankzij de tips van Tal Spiegel.
Als je goed kijkt naar de foto’s zie je dat Tal ook een liefhebber van mooie schoenen is.
Tal Spiegel plaatst al zijn berichten in het Engels. De kans is groot dat alles wat je ziet in werkelijkheid een net andere naam heeft.