Zomertentoonstelling in Galerie Mokum

Galerie Mokum
Gerard Huysman, Wandelaar in de stad Amsterdam, 2021

Vanaf 10 juli staat Galerie Mokum in het teken van de zomer. Voor hun jaarlijkse Zomertentoonstelling selecteerde de Amsterdamse galerie prachtige stillevens, stadgezichten, interieurs en strandscènes. Wij krijgen meteen zin in dit heerlijke seizoen!

Eindelijk is het mogelijk weer fysiek een bezoek te brengen aan alle musea en galeries. En met de opheffing van de meeste coronamaatregelen belooft het ook een mooie zomer te worden, weer of geen weer. Galerie Mokum lijkt er met hun nieuwste tentoonstelling in elk geval helemaal klaar voor te zijn.

Zinderende zomer

Traditiegetrouw toont de galerie in juli een overzichtentoonstelling met de zomer als thema. Het bestaat uit een repertoire van zowel bekende als jonge, nieuwe kunstenaars. Zo zullen onder andere de adembenemende stillevens van Qiangli Liang en Justin Wood te zien zijn, maar ook stadsgezichten van Gerard Huysman, pastels van Onno Boerwinkel, levendige houtsneden van Eline Brontsema en strandscènes van Robert Vorstman.

Van 10 juli t/m 1 augustus 2021 is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen op deze sfeervolle tentoonstelling.

Galerie Mokum
Oudezijds Voorburgwal 334
Amsterdam

Galerie Mokum
Robert Vorstman, Male bonding, 2021
Galerie Mokum
Antonio Barahona, Carmin Cinabrio, 2021
Galerie Mokum
Qiangli Liang, Stokroos met pruimen, 2020
Galerie Mokum
Carlos Morago, Lirio, 2020

Alle afbeeldingen © de kunstenaars, met goedkeuring van Galerie Mokum.