Gebreide versie van de adidas Superstar

gebreide adidas Superstar

De adidas Superstar is een van de meest populaire schoenen van dit moment. Je ziet ze overal in het straatbeeld. Zowel de gewone versie als de gekleurde Supercolor zijn een groot succes, maar de mooiste uitvoering van de schoen moet nog uitkomen.

In augustus verschijnt de adidas Originals Superstar 80’s Primeknit. Net als vorig jaar toen de Stan Smith een gebreide make-over kreeg is ook deze sneaker gemaakt van gebreid materiaal. Deze zorgt dat de schoenen heerlijk luchtig zijn in de zomer, maar vooral dat ze net even anders zijn. Met een beetje geluk scoor je deze sneakers zelfs in de adidas sale.

Rubberen neus

Zo ontbreekt het logo achterop en zijn de strepen op de zijkant door middel van hitte op het materiaal aangebracht. Natuurlijk is de voor de Superstar zo kenmerkende rubberen neus wel intact gebleven. De adidas Superstar Primeknit is vanaf augustus te koop voor €130.

De eerste oplage van PrimeKnit-versie Stan Smith was gemaakt in Duitsland. Ik hoop dat dit bij deze schoen ook het geval is. Dat voelt altijd beter dan een dure schoen die in een van de lagelonenlanden is gemaakt.

gebreide adidas Superstar

gebreide adidas Superstar

gebreide adidas Superstar

gebreide adidas Superstar