De mooiste sandalen deze zomer zijn van Suicoke

sandaal van Suicoke

Ook in deze zomer behoort de sandaal tot het hipste schoeisel dat je aan je voeten kunt hebben. Veel merken brengen mooie sandalen uit, waarbij het Japanse Suicoke een van de beste modellen heeft.

Grappig om te weten is dat de makers van Suicoke eerst een bedrijfje hadden waar ze met de hand matroesjka’s (van die Russische poppetjes) beschilderden. Een paar jaar geleden stapten ze over op sandalen. In eigen land zijn ze al een groot succes en nu zijn ook steeds beter buiten Japan verkrijgbaar.

Comfort

Een van de belangrijkste pluspunten voor de sandalen van Suicoke is het zeer hoge draagcomfort. De dikke zool is van Vibram en geeft door de vorm een goede ondersteuning aan je voet. De sandalen hebben bovendien zacht neopreen aan de onderkant van de bandjes zodat deze niet gaan snijden en je er dus lange wandelingen op kunt maken.

Deze sandalen zijn onder andere online te koop via END. Clothing, maar helaas alleen in wat kleinere (Japanse) maten. Ik zal dus met mijn maar 46 naar een andere sandaal op zoek moeten.

sandaal van Suicoke

sandaal van Suicoke

sandaal van Suicoke

sandaal van Suicoke

sandaal van Suicoke

sandaal van Suicoke