Stance heeft echt onzichtbare sokken voor de zomer

onzichtbare sokken

Nu het warm weer is kiezen veel mensen voor korte sokken of geen sokken in hun schoenen, maar het is eigenlijk beter om een paar onzichtbare sokken van Stance te dragen. Ik zal je uitleggen waarom.

De meeste korte sokken (ook wel sneakersokken genoemd) zijn niet mooi omdat ze toch een stuk boven de schoen uitsteken. Alleen bij hoge of halfhoge schoenen is dit een optie. Bij lage schoenen vind ik het niet echt mooi. Zeker als de kleur van de sok net even anders is dan de schoen.

Helemaal geen sokken in je schoen is ook een slechte optie. Zeker in de zomer zullen je voeten transpireren wat zorgt dat je voeten en je schoenen kunnen gaan stinken. In het ergste geval tast het zweet de schoen aan en krijg je de geur er niet meer uit. Ga je voor blote voeten, zorg dan dat ze schoon zijn en gebruik een spray of poeder tegen zweten.

Katoen en spandex

De beste oplossing is het aanschaffen van een paar van de Super Invisible van Stance. Deze sokken zijn extra laag uitgesneden zodat je ze echt niet boven je schoenen ziet uitkomen. Tegelijkertijd zorgt het katoen dat je voeten en schoenen de hele dag fris blijven. De sokken blijven uitstekend zitten doordat er naast katoen ook spandex in de sokken zit en vanwege de antislip-ribbels bij de hiel.

De sokken van Stance zijn op heel veel plekken in Nederland te koop. Via Google kom je al snel veel (web)winkels tegen. Ik heb mijn paar bij De Bijenkorf gekocht. De sneaker die je op de foto ziet is de adidas Ultra Boost Collective “J&D”, een speciale uitgave van de witte Ultra Boost. Deze versie is anders dan de gewone witte onder andere doordat het onderste deel van de zool ook wit is in plaats van zwart, maar echt bijzonder is het materiaal waar deze schoen van gemaakt is. Dyneema is namelijk een van de allersterkste vezels op de markt.

onzichtbare sokken

onzichtbare sokken

sokken van Stance

korte sokken