Jägermeister eert muziek en vinyl met gelimiteerde fles

muziek, vinyl en Jägermeister

Bij Jägermeister steken ze hun liefde voor muziek en het nachtleven niet onder stoelen of banken. Het laatste eerbetoon aan muziek bestaat uit een gelimiteerde fles met een uniek etiket door illustrator Stefan Glerum.

De Amsterdamse Glerum is een leerling van Joost Swarte en dat zie je terug in de mooie tekenstijl en typografie. Op deze speciale Vinyl56-fles zie je een bijzondere variant van de jacht. Namelijk de jacht op die ene bijzondere plaat, in het jargon van liefhebbers crate digging genoemd. Een man in klassieke jagerstenue graaft in bakken vinyl naar verborgen pareltjes.

In de vriezer

Als je de fles in de vriezer plaatst, een plek waar Jägermeister zich thuis voelt, dan zo het zomaar kunnen zijn dat er iets opvallendst gebeurt. Er zijn namelijk 56 flessen waarbij het etiket bij -18 graden van kleur verandert. Mocht dat bij jou het geval zijn, dan heb je een Jägermeister x Pioneer PLX-500 draaitafel gewonnen!

Het aantal van 56 is niet zomaar gekozen. Het verwijst naar de 56 ingrediënten die samen de unieke smaak van Jägermeister maken. Dit zijn onder andere zoethout, anijs, gember, ginseng en citrusschil. De bijzondere fles van illustrator Stefan Glerum is nu te koop bij de winkels en de webshop van Gall & Gall.

muziek, vinyl en Jägermeister

muziek, vinyl en Jägermeister